FORMULAR „AVERTIZARE DE INTEGRITATE”RAPORTARE INTERNA A NEREGULILOR DIN CADRUL
ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A.

Allianz-Tiriac Asigurari S.A. urmareste sa incurajeze orice persoana care se afla in raporturi profesionale cu aceasta, sa semnaleze informatii referitoare la fapte care incalca legea sau care contravin regulamentelor si normelor interne ale companiei, savarsite de o persoana din cadrul companiei sau care actioneaza in numele acesteia.

Aria de aplicare

Faptele care pot face obiectul unei avertizari de integritate includ, fara a se limita la, urmatoarele categorii de informatii obtinute in context profesional: actiuni care incalca legea (ex: fapte contraventionale, fapte penale, fapte de coruptie, abuz de putere, discriminare, hartuire, abateri disciplinare, nereguli privind prelucrarea datelor cu caracter personal), incalcari ale Codului de Conduita, conflicte de interese, politici si proceduri sau alte reglementari interne sau aplicabile la nivelul Grupului Allianz, precum si incercari de a ascunde astfel de fapte.


Confidentialitate

Avertizarea de integritate presupune confidentialitate si pastrarea anonimatului, iar identitatea avertizorului si a oricarei parti terte mentionate in raportarea interna Allianz-Tiriac Asigurari S.A. nu va fi divulgata fara consimtamant, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Mentioneaza categoria in care se incadreaza cel mai bine aspectele pe care doresti sa le semnalezi catre Allianz-Tiriac Asigurari


Mentioneaza calitatea in care semnalezi neregulile:

Date de contact:

In cazul in care nu doresti sa iti dezvaluiti identitatea, investigatia ar putea sa nu fie demarata sau finalizata, din cauza lipsei de informatii suplimentare.

Documente in sustinerea aspectelor semnalate: format word sau pdf, dimensiune maxim 20MB:

In conformitate cu Politicile aplicabile Allianz-Tiriac Asigurari S.A., activitatea de gestionare a sesizarilor privind raportarea neregulilor respecta cu strictete confidentialitatea persoanelor care le semnaleaza si interzice cu desavarsire aplicarea de represalii impotriva acestora, inclusiv in cazurile in care investigatiile nu confirma aspectele semnalate cu buna credinta.

Multumim!

Datele tale au fost inregistrate cu succes.